Amenajari interioare si exterioare

Barbosu Construct

Amenajari interioare

Oferim servicii complete la cheie de proiectare si implementare amenajari interioare. Executam zugraveli, rigips, parchet, faianta, gresie, decorativa si alte servicii de amenajari interioare.

Barbosu Construct

Amenajari exterioare

Suntem specializati si calificati in executarea serviciilor de amenajari exterioare. Executam servicii de zidarie, lucrari asupra fatadei, decoratiuni de piatra si amenajarea zonei ce imprejmuieste locuinta.

Constructia ta

Cu materiale de calitate

 Abordăm fiecare lucrare cu o deosebită seriozitate, motiv pentru care clienții noștri sunt întotdeauna încântați de rezultate, iar noi suntem mândri de fiecare lucrare în parte, pentru că ceea ce rămâne în urma noastră ne reprezintă ca profesioniști.

Servicii

Servicii de executie in constructii pentru lucrari de rezistenta, zidarie, tencuieli, finisaje interioare si exterioare, hidroizolatii si termoizolatii.

Amenajari interioare

Va oferim servicii complete de renovări și amenajări interioare. Efectuăm orice tip de lucrare indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție atât în Constanta, cât și în tara.

Renovari exterioare

Fie că va doriti să ridicati casa dorita, fie că vreti să reamenajati locuința, echipa noastra se poate ocupa atat de siguranta si confortul locuintei, cat si de aspectul estetic al acesteia.

Grupuri sanitare

Avem oameni cu experiență care va pot monta, întreține și repara instalațiile sanitare din casă, la un preț accesibil. Facem recomandari specifice lucrarilor dorite.

Servicii de montaj

Va punem la dispozitie echipe de profesionisti pentru montaj si asamblare mobilier. Apelati la noi cu incredere, iar lucrarea va fi un succes garantat.

Renovari interioare

Executam o gama variata de finisaje interioare si ne adaptam serviciile in functie de nevoile si viziunea clientilor nostri. Noi iti putem oferim solutia optima.

Instalatii termice

Firma noastra va poate ajuta cu realizarea de sisteme integrate de centrale termice si instalatii de incalzire, instalatii electrice si sanitare.

Termoizolare

Sistemul de izolare termica are numeroase avantaje, de la imbunatatirea capacitatii termoizolante a peretilor exteriori pana la aspect. Furnizam vata bazaltica.

Demolari

Executam lucrari de demolari constructii vechi si noi, cu utilaje mecanizate, demolari de pereti interiori, decopertari faianta si gresie.

Aer conditionat

Avem oameni cu experiență care va pot monta, întreține și repara aparatele de aer condiționat, la un preț accesibil. Oferim si servicii de mentenanta.

Alte servicii

 Echipa noastra este formata din specialisti calificati in acest domeniu, astfel incat sa poata oferi cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra.

Construcție de calitate, servicii oneste, valoare excelentă!

Suntem proactivi si orientati catre viitor, anticipand nevoile fiecarui client in parte, astfel incat sa atingem excelenta in tot ceea ce intreprindem.